Nie chce zebyscie krytykowaly mnie za moja decyzje... Jezeli ktos wie niech mi POMOZE...
Mam 18 lat i wpadlam z chlopakiem... Wiem wiem... Glupia nieodpowiedzialna... Ale nie bede plakac nad rozlanym mlekiem;/
Chce usunac ciaze... Ale usuniecie u lekarza jest drogie...
Moze znacie jakies inne sposoby???
Chcialam to zrobic za pomoca tabletek aborcyjnych ale nie moge ich dostac w aptece...
? yy halo, dziewczyno po aborcji mozesz meic problemy z zajsciem w ciaze... a przy nastepnej wizycie u gina napewno to wyjdzie... nie ukryjesz takich rzeczy.
A nie lepszym rozwiazaniem bedzie urodzenie dziecka i oddanie do adpocji. Taki noworodek ma praktycznie 100% szanse na adopcje od razu.
Uważam , że nie zrobisz zbyt dobrze kiedy usuniesz ciążę. Stało się, nic nie poradzisz. Myślę, że powinniście powiedzieć o tym swoim rodzicom i na pewno wam pomogą. A kiedy zdecydujesz, że chcesz usunąć dziecko, to jeśli nie teraz to na pewno później będziesz tego bardzo żałowała - a czasu nie cofniesz ...
Pozdrawiam.
P.S. Nie podejmuj decyzji pochopnie. Zastanów się dobrze. Twoje dziecko życia samo sobie nie wybrało więc daj mu szanse.