Taak, wiem ze trzeba zapytac lekarza ale chcialam poznac wasze zdanie, moze uzywalyscie juz kilku rodzajów pigulek lub macie na ten temat jakies zdanie petarda, no tak to najlepsza metoda antykoncepcji tyle ze troche ogranicza tzw. "pozycie"
Ja również polecam wizytę u ginekologa,to trzeba dobrać indywidualnie,a nie samemu.Wszytko zależy jaki jest twój stan zdrowia ,czy np nie miałas problemów z wątrobą. Osobiście używam harmonet i jestem zadowolona.
ja biore microgynion, kiedys brałam diane ..te i te dobrze znosiłam, a mam kolezanke która zadnych nie moze brac :( tak wiec to sprawa indywidualna, a jesli chodzi o metody naturalne itp. to dobre dla ludzi którzy sa gotowi miec dzidziusia .. :P
poczytaj troche..
kazdy lek dopuszczony do sprzedarzy jest testowany, kazdy tez ma skutki pozytywne i negatywne, grunt to swiadoma decyzja i wiedza na temat tego co sie przyjmuje
kazdy lek dopuszczony do sprzedarzy jest testowany,
Tak uważasz...?
Ile takich leków było dopuszczonych do sprzedaŻy,a potem rodziły się potworki.Przykład Niemiec.To w Niemczech tak było.
Pogoogluj. A znajdziesz niejeden przykład.
Chocby tutaj... http://www.google.pl/sear...btnG=Szukaj&lr=
no to jak nie masz zaufania tonie łykaj tych proszków, pigułek itp.
ja Tobie nic nie narzucam..
jednak z takim podejsciem nie powinnas zjadac niczego co w jakikolwiek sposób zostało przetworzone przez człowieka, no i nie powinnas uzywac kosmetyków..